Што се случува кога Леброн Џејмс ќе налета на нашиот Перо Антиќ?

Во текот на својата богата кариера, Перо Антиќ две сезони ги помина во НБА лигата, во дресот на Атланта.

Како потсетување на тој дел од неговата кариера, во прилог се “Топ 10” потези издвоени од играњето на Перо Антиќ на американскиот континент.

Црвена Ѕвезда со спектакуларно засилување: Перо Антиќ после десет години повторно на Калемегдан

Но, она што исто така долго ќе се памети од тој период, е незаборавниот дуел помеѓу Перо Антиќ и Леброн Џејмс.

Лберон заврши на подот, со прекорен поглед кон Антиќ, кој ладнокрвно го сопре неговиот напад со прекршок.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Оставете коментар