Т., Author at arena.mk - Page 113 of 114

Т.

Главен и одговорен уредник на Arena.mk, безбедносен инжинер во изградба. Човек, кој смета дека со доволна количина на кофеин, може да се завршат сите дневни обврски.

Поранешниот американски претседател 3 пати бил на состанок со вонземјани

Поранешниот претседател на САД, Двајт Д. Ајзенхауер, наводно во присуство на бројни сведоци барем ...

Што се наоѓа под мистериозната пирамида на Антарктикот?

Пирамида е назив за планината што ја открила британска експедиција на Антарктикот помеѓу 1910 ...

Каква убавина се крие под дебелите слоеви мраз на Антарктикот?

Интересно видео кое ги прикажува убавините скриени под огромниот слој мраз на Антарктикот… Научниците ...

Какво оружје и вонземски летала криел Адолф Хитлер на Антарктикот?

Теорија на заговор објавена под наслов “SecureTeam10″… Оваа теорија е предложена од страна на ...

Како Фидел Кастро е индиректен убиец на Јосип Броз Тито?

Посетата на Јосип Броз Тито на Куба може да се каже дека му го ...

Жената која требало да го убие Кастро, открива како било испланирано неговото убиство

Живата легенда на Куба и еден од светските ликови на револуцијата, харизматичниот Фидел Кастро, ...

Неколку начини како да ги препознаеме вонземјаните помеѓу нас

Вонземјаните се меѓу нас и секојдневно се среќаваме со нив, но не сме во ...

Татакоа: Пустина која некогаш била густа тропска шума, Колумбија

Татакоа, пустина создадена за вистинските авантуристи и хедонисти… За разлика од повеќето пустини на ...

5 работи кои мажите секогаш ги забележуваат на жените во текот на сексот

И додека жените се трудат нивната коса и шминка да изгледаат беспрекорно, машкиот мозок ...