Теории на заговор Archives - Page 8 of 9 - arena.mk

Светот во исчекување на 16 февруари

Минатата година агенцијата НАСА воочи објект кој би можело да биде комета или астероид ...

Хакерот кој влезе во тајните бази на НАСА откри што видел во врска со вонземјаните

Гери Мек Кинон е еден од најпознатите хакери на денешницата, а таа „титула” ја ...

Поранешниот американски претседател 3 пати бил на состанок со вонземјани

Поранешниот претседател на САД, Двајт Д. Ајзенхауер, наводно во присуство на бројни сведоци барем ...

Што се наоѓа под мистериозната пирамида на Антарктикот?

Пирамида е назив за планината што ја открила британска експедиција на Антарктикот помеѓу 1910 ...

Какво оружје и вонземски летала криел Адолф Хитлер на Антарктикот?

Теорија на заговор објавена под наслов “SecureTeam10″… Оваа теорија е предложена од страна на ...

Како Фидел Кастро е индиректен убиец на Јосип Броз Тито?

Посетата на Јосип Броз Тито на Куба може да се каже дека му го ...

Жената која требало да го убие Кастро, открива како било испланирано неговото убиство

Живата легенда на Куба и еден од светските ликови на револуцијата, харизматичниот Фидел Кастро, ...

Неколку начини како да ги препознаеме вонземјаните помеѓу нас

Вонземјаните се меѓу нас и секојдневно се среќаваме со нив, но не сме во ...