Инстаграм отсега ќе можете да го користите и без интернет

Инстаграм отсега ќе можете да го користите и без интернет

Доколку сте корисник на Инстаграм платформата на Андроид ова се добри вести за вас.

Корисниците кои се офлајн сега ќе може да ги видат претходно вчитаните содржини на News Feed профилите кои ги посетиле и објавите во Explore табот, а исто така ќе може да остават коментари на објавите, да ставаат лајкови, да прикачуваат фотографии и видео содржини, да бришат луѓе од листата на пријатели.

Секако, коментарите и лајковите нема да бидат видливи се додека корисникот повторно не се поврзе на интернет.

Инстаграм одлучи да ја воведе оваа опција поради тоа што голем број на корисниците кои ги има се од земји во развој со лоша интернет врска, како и со ограничен мобилен интернет.

loading...

Ознаки:

 • Главен и одговорен уредник на Arena.mk, безбедносен инжинер во изградба. Човек, кој смета дека со доволна количина на кофеин, може да се завршат сите дневни обврски.

  Можеби ви се допаѓа и

  Mark Zuckerberg има вработено луѓе кои имаат само едно единствено задолжение

  Facebook профилот на Mark Zuckerberg изгледа невообичаено чист и среден за еден многу зафатен ...

  Тест за брзина: Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus

  Samsung Galaxy S8 и iPhone 7 Plus се последните изданија на своите компании, а ...

  Пукање пуканки во slow-motion

  Буквално се е поинтересно во slow-motion. Ова не е мислење, ова е факт. Дечките ...