Објавен предниот панел на Galaxy S8

Објавен предниот панел на Galaxy S8

Пред неколку дена на твитер беа објавени слики од тоа што треба да биде предниот дел на новиот Galaxy S8.

Од сликите веќе може да се потврди и она што се знаеше претходно, дека ќе има повторно два модели, но сега за првпат може да ги забележиме и сензорите што се наоѓаат над дисплејот. Веројатно е дека новите S8 модели ќе имаат iris scanner т.е. опција да може да го отклучите телефонот со помош на вашите очи. Предната камера ги скенира и веднаш го отклучува телефонот. Оваа технологија Samsung за првпат ја имплементираше во Galaxy Note 7 моделот.

Во секој случај смартфоните од новата генерација на Samsung ќе изгледаат многу интересно и различно со многу мали страници. Телефонот се очекува да биде претставен на 29-ти март а да почне да се продава покасно во април.

loading...

Ознаки:

Можеби ви се допаѓа и

Откриена цената на Samsung Galaxy S8?

Човекот кој открива информации за сите најнови смартфони и кој се крие зад твитер профилот ...

Зошто луѓето се почесто ги бираат безжините услуги?

Податоците од САД велат дека дури 20% од сопствениците на фиксен телефон, не прават ...

Windows 10 ќе добие нов Game Mode со следниот update

Компанијата најавува дека во следниот update на Windows 10 ќе воведе нов Game Mode ...