Погледнете ја оваа маска за iPhone 7 со која ќе може да запалите цигара

Погледнете ја оваа маска за iPhone 7 со која ќе може да запалите цигара

Факт е дека најинтересните аксесоари ги има само за iPhone, но баш оваа заштитна маска е на повисоко ниво од останатите.

ZVE е компанија која веќе неколку години произведува заштитни маски за iPhone моделите со кои ќе може да запалите цигара и дури и да отварате шишиња. Маската нуди целосна заштита на телефонот и е комплетно безбедна за користење. За да може да ја користите запалката, треба најпрво да ја наполните маската и со едно full полнење, ќе може да запалите дури 540 цигари!

loading...

Ознаки:

Можеби ви се допаѓа и

Нова апликација која ве поврзува со личности што ги мразат истите работи како и вас

Hater е нова и необична апликација која спојува луѓе според работите кои ги мразат. ...

Иран планира да ги забрани социјалните мрежи

Главниот ирански обвинител Мухамед Џафер Мунтазери порача дека интернетот има свои предности, но и ...

Нов начин на правење селфи фотографии

Селфи стаповите се веќе долго на пазарот, а сега се појави нов начин за ...