Приметувате ли нешто чудно на оваа фотографија на која се наоѓаат Путин и Борис Трајковски?

Приметувате ли нешто чудно на оваа фотографија на која се наоѓаат Путин и Борис Трајковски?

Дали положбата на рацете и прстите на Путин и Борис Трајковски е случајност? Што прават тие со своите прстени?

Фотографијата е од огромно значење, но сепак луѓето на социјалните мрежи ги измачува едно прашање…

Дали положбата на рацете и прстите на Путин и Борис Трајковски е случајност? Што прават тие со своите прстени?

loading...

Ознаки:

 • Главен и одговорен уредник на Arena.mk, безбедносен инжинер во изградба. Човек, кој смета дека со доволна количина на кофеин, може да се завршат сите дневни обврски.

  Можеби ви се допаѓа и

  За што се користеле мистериозните бетонски прстенести базени на Хитлер?

  Тајните на Третиот Рајх и денес се предмет на истражувачите, историчарите, воените експерти и ...

  Како е убиен Александар Кнежевич Кнеле?

  Еден од најпознатите криминалци во деведестите е пронајден мртов во Хајат на 28 ноември ...

  Хакерот кој влезе во тајните бази на НАСА откри што видел во врска со вонземјаните

  Гери Мек Кинон е еден од најпознатите хакери на денешницата, а таа „титула” ја ...