џеф безос Archives - arena.mk

Ова е човекот кој наскоро ќе го замени Бил Гејтс и ќе стане најбогат човек на светот

Го дочека вистискиот момент… Богатството на Џеф Безос порасна за дваесетина милијарди долари оваа ...