гугл Archives - arena.mk

Google, Facebook и Twitter на суд поради терористички масакр

Технолошките гиганти и нивните социјални мрежи се соочуваат со уште една незгодна судска тужба. ...

Google би можел да изгуби стотици милиони долари поради огласувачите

Откако е откриено дека огласите на голем број големи компании се прикажуваат во видеозаписи ...