проект Archives - arena.mk

Новиот проект на Uber: Летечки автомобили?

Еден од проектите на Uber во иднина е летала кои ќе полетуваат и слетуваат ...

Ајфеловата кула во Париз добива оклоп! Ќе се заштитува од терористички напади

Градските власти во Парис најавија дека околу Ајфеловата кула ќе подигнат два и пол ...