ракети Archives - arena.mk

SpaceX во 2019 го планира она што ниту на Facebook и Google не им успеа

SpaceX не само што се занимава со изградба на ракети и испраќање на сателити ...

SpaceX пишува историја, за прв пат ракета искористена за второ лансирање

Пред неколку часа, ракетата Falcon 9 под мисија на компанијата SpaxeX која ја води ...

Русија тргна против САД! Поставени ракети иако…

Русија со нови сериозни мерки против Соединетите Американски држави? Русија постави нова оперативна крстосувачка ...