руски Archives - arena.mk

Руски тајни служби објавија доверливи информации за Балканот

Рускиот академик и историчар Јелена Гускова предупредува дека проектот наречен “зелена трансферзала” е речиси ...

Како да изгасите пожар со тенк? Погледнете како рускиот T-62 скока во помош (видео)

Навтените полиња ги запалиле борците на Исламската држава додека се повлекувале од сириската Палмира. ...