spacex Archives - arena.mk

SpaceX во 2019 го планира она што ниту на Facebook и Google не им успеа

SpaceX не само што се занимава со изградба на ракети и испраќање на сателити ...

SpaceX пишува историја, за прв пат ракета искористена за второ лансирање

Пред неколку часа, ракетата Falcon 9 под мисија на компанијата SpaxeX која ја води ...