За нас - arena.mk

За нас

Што е arena.mk?

аrena.mk е информативно забавен портал кој нуди вонвременски содржини и навистина кул стории од секојдневниот живот, а нашата основна мисија е да ве забавуваме, едуцираме и информираме.

Како настанува arena.mk и кои се луѓето кои стојат позади arena.mk?

Идејата за креирање на arena.mk е создадена од спој на две наши животни приказни, односно долгогодишно искуство и успех. Како тим, работиме повеќе од 4 години, а целата приказна започнува со странски сајтови, каде што успехот со нив беше навистина голем и видлив, со преку 9 милиони читатели на месечно ниво.

arena.mk започнува со работа на 1-ви февруари 2017 година...