Зошто луѓето се почесто ги бираат безжините услуги?

Зошто луѓето се почесто ги бираат безжините услуги?

Податоците од САД велат дека дури 20% од сопствениците на фиксен телефон, не прават ниту еден повик во текот на месецот.

Го паметите ли уште бројот на својот фиксен телефон, или дали воопшто имате? Се поголем број на луѓе веќе не го користат фиксниот телефон.

Доколку ја имаат таа линија, телефонот повеќе им служи како украс во домот и кога повремено ѕвони (бидејќи ѕвонат анкетери и продавачи), им требат неколку секунди да видат што ѕвони и каде воопшто се наоѓа фиксниот телефон.

Многумина воведуваа фиксна телефонска линија се со цел да можат да остварат можност за креирање на интернет врска.

Но, со напредокот на технологија и со појава на оптички кабли и мобилни телефони, фиксната линија, стана непотребна.

Податоците од САД велат дека дури 20% од сопствениците на фиксен телефон, не прават ниту еден повик во текот на месецот.

На голем дел од овие луѓе, фиксниот телефон им служи за други услуги, како што е интернетот и телевизијата.

loading...

Ознаки:

 • Главен и одговорен уредник на Arena.mk, безбедносен инжинер во изградба. Човек, кој смета дека со доволна количина на кофеин, може да се завршат сите дневни обврски.

  Можеби ви се допаѓа и

  Samsung дефинитивно знае како да ја направи најдобрата реклама

  Samsung дефинитивно знае како да ја направи најдобрата реклама и промоција на својот нов ...

  Од што ќе бидат произведени медалите за олимписките игри во Токио

  Јапонија ги замоли своите граѓани и тие да помогнат во оваа иницијатива за медалите ...

  Погледнете ја оваа бразлетна која функционира како powerbank

  NIFTYX тимот сака да произведува бразлетни кои се модерни за носење и кои можат ...