Важна информација за сите оние кои планираат да одат на наптреварот помеѓу Вардар и Зенит

Дополнително ќе следува информација кога точно ќе се заменуваат ваучерите со електронски картички.

Би сакале да ги информираме дека сите кои поседуваат ваучери кои ги добија при купување на блок билетите за натпреварите од Лигата на Европа, ќе можат со истите да влегуваат на натпреварот со Зенит кој што ќе се игра во четврток (14 септември).

Погледнете каква казна доби Саудио Мане поради стартот врз голманот на Манчестер Сити

Меѓутоа потоа ваучерите ќе мора да ги чуваат и да ги заменат со пластифицирани картички.

Дополнително ќе следува информација кога точно ќе се заменуваат ваучерите со електронски картички.

Ваучерите за блок билети за натпреварите од Лигата на Европа се продаваа до недела, а од вчера почна продажбата на единечни билети за мечот со Зенит во четврток.

Погледнете го брилијантниот гол на Давид Запакоста (видео)

Исто така би сакале да информираме дека при купување на билети за малолетни лица, ќе треба да се поседува дополнителна идентификација (ученичка или здравствена книшка), или лична карта од родител/старател.

Оставете коментар