Таа е новата грен слем шампионка, и најубавата американска тенисерка (ФОТО)

Грен слем шампионката на US Open го сврте медиумското внимание врз себе.

До пред два-три дена ретко кој знаеше која е всушност Слоун Стивенс. А кога младата и симпатична Американка го освои престижниот US Open, како да го освои и цел свет попатно.

Слоун Стивенс е новата шампионка на US Open турнирот

И тоа не само затоа што игра одлично на тениските терени, што резултираше со (иако неочекуван) успех во освојувањето на еден од четирите најпрестижни тениски пехари на светот, туку и затоа што изгледа одлично.

На прв поглед, кога е „средена“, многумина ги потсетува на Наоми Кемпбел во младите години. Нема сомнеж дека новата ѕвезда на тениското небо е родена, па можеме само да порачаме – добре ни дојде, убавице.

https://www.instagram.com/p/BY4OhH5Adix/?taken-by=sloanestephens

2017 US OPEN CHAMPION #GRATEFUL

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

➡️➡️➡️ semifinal

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

New York, New York

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

https://www.instagram.com/p/BYguFyTgfRk/?taken-by=sloanestephens

NYC.

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

Coming for you, New York

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

https://www.instagram.com/p/BXElGZ9gfDH/?taken-by=sloanestephens

✖️ @underarmour

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

https://www.instagram.com/p/BWiZWffgIeA/?taken-by=sloanestephens

slow and steady wins the race…….EXCITED!!!!!!!!!

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

Day 1 walking…. EXCITED!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

love yourz.

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

birthday feels ✨

A post shared by Sloane Stephens (@sloanestephens) on

Оставете коментар