arena.mk

Еден е Перо Антиќ! Погледнете како беше пречекан…

Еден е Перо Антиќ! Погледнете како беше пречекан…

Перо Антиќ беше во центарот на вниманието на мечот помеѓу Црвена Ѕвезда и Фенербахче на кој домашниот тим во Истанбул го доби со 82-56.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот, вреден повеќе од 230.000 евра.

Погледнете како тој беше пречекан во клуботсо кој се искачи на европскиот трон на крајот од претходната сезона.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот, вреден повеќе од 230.000 евра.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот, вреден повеќе од 230.000 евра.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот, вреден повеќе од 230.000 евра.

Оставете коментар