ЗА НАС

Арена е спортски интернет портал кој започнува со работа во Македонија на 1ви септември 2017 година.

Арена е спортски интернет портал кој е специјализиран за спортски новости, резултати, трансфери и анализи.

Тимот кој стои позади Арена.мк има долгогодишно искуство во брендирање, менаџирање и одржување на интернет портали, а истиот започнува со работа во 2012 година.