Како изгледа сафари викендот на Кире Лазаров? (фото)

Кире од неодамна е во Франција каде игра за ракометниот клуб „Нант“.

Македонскиот ракометан репрезентативец Кире Лазаров викендов слободното време го искористи за прошетка во сафари-паркот во Франција.

Малку забава и за македонскиот ракометар кој објави фотографии на социјалните мрежи од прошетката со автомобил од чиј прозорец можете да видите зебри и жирафи.

Кире од неодамна е во Франција каде игра за ракометниот клуб „Нант“.

Оставете коментар