Навивачите на Албанија со недолично однесување на натпреварот со Македонија во Струмица

Недолично однесување на гостите навивачите на стадионот во Струмица можеше да се забележи на самиот почеток од натпреварот.

На почетокот од натпреварот беа исвиракни две химни, а гостите не останаа без да скандираат „Илирида“.

Навивачите беа и опоменати да престанат со скандирање.

Македонија против Албанија, со нерешен резултат до крајот на натпреварот

Оставете коментар