Пазари во фан шопот на Вардар и добиј гратис две влезници

Пазари во фан шопот на Вардар и добиј гратис две влезници…

Сите потрошувачи што во следните денови ќе купат било каков производ од фан шопот на Вардар ќе добијат гратис и две влезници за натпреварот од женската лига на шампионите меѓу Вардар и Мец. Акцијата трае од утре, вторник па се до сабота кога се игра натпреварот.

Фан шопот се наоѓа во склоп на СЦ „Јане Сандански” и со акцијата се опфатени сите производи што се наоѓаа во продавницата. Со секое купување, без разлика на износот на сметката ќе добиете и две влезници за натпреварот што е закажана за в сабота.

Екипата на Вардар во сабота ги почнува натпреварите од групната фаза од лигата на шампионите, и прв противник е Мец. Натпреварот е закажан за 17,30 часот.

Оставете коментар