Погледнете го новиот моќен спонзор на Милан (ФОТО)

Милан има моќен спонзор, тимот се пробива на азискиот пазар.

Повеќегодишниот договор е потпишан денес.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

Најмоќната азиска обложувалница “VWin”, денес потпиша договор со Милан, повеќегодишен, како што е наведено во соопштението.

Оваа обложувалница ќе биде регионален партнер на Милан, а ќе спроведува и маркетиншка кампања во Азија.

“Возбудени сме бидејќи соработуваме со Милан. Очекувам успешна кампања за двете страни. Не можам да ја дочекам иднината”, изјави оперативниот директор на оваа компанија.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

“VWin” е првата компанија која е регионален партнер на Милан во Азија, првиот чекор кон развој на стратегијата на клубот која подразбира и продор на пазарот на веќеспоменатиот континент.

Оставете коментар