Погледнете каква ѕверка вози нашиот Перо Антич! (ФОТО)

Погледнете каква ѕверка вози нашиот Перо Антич! (ФОТО)

Перо Антич е опасно моторизиран и тоа со Ферари Калифорнија

Овој автомобил се цени околу 200.000 евра, а брзина од 100 км на час стигнува за 3,5 секунди. Аксималната брзина наовој автомобил е 315 километри на час.

Повеќе од сигурно дека овој автомобил се вклопува во имиџот на Антич.

Оставете коментар