arena.mk

Сара Ристовска е третопласирана во изборот на Град Скопје

Сара Ристовска е третопласирана во изборот на Град Скопје…

Нашето крило Сара Ристовска го доби признанието за третото место во изборот на Град Скопје и Сојзуот на Спортски Федерации. Во целиот избор доминираа момците од машката екипа на Вардар каде отидоа сите други награди.

Оваа 2017 е година на Вардар и нашите играчи и клубот ги собираат плодовите од напорната работа и се радуваат на резултатите што ги постигнаа. Напиот капитен Стојанче Стоилов ја доби наградата за спортист на годината во изборот на градот Скопје и Сојузот на спортски федерации.

Голманот Арпад Штербик е прогласен за најдобар спортист странец што настапува во Скопје. Раул Гонзалес е најдобриот тренер во градот, а машката екипа на Вардар очекувано ги добие сите пофалби во екипна конкуренција.

Оставете коментар