Слушнете внимателно: Ибрахимовиќ со важно соопштение (Видео)

Слушнете внимателно: Ибрахимовиќ со важно соопштение (Видео)

Многумина кој секојдневно го следат Златан Ибрахимовиќ приметуваат дека во последно време тој станува доста активен на социјалните мрежи, а денес имаа прилика да видат нешто невообичаено од негова страна.

Станува збор за неговото живо вклучување на својот Инстаграм, каде што тој се обрати кон неговите фанови со цел да соопшти вест поврзана со неговиот колега Немања Матиќ.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра. 

„Немој случајно да не почнете да го следите и да го направите среќен. Ќе ви дојдам на сите на врата“, Ибра се закани, а во прашање е Инстаграм профилот на Матиќ.

Потоа тој го покажа Матиќ, кој имаше израз на неговото лице со кој докажа дека Ибра е сериозен околу пораката.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

https://twitter.com/utdxtra/status/956146384134201344

Оставете коментар