Ќерката на легендарниот голман стана хит поради нејзините гради! Ќе се изненадите кога ќе видете кој и е татко!

Ќерката на легендарниот голман стана хит поради нејзините гради! Ќе се изненадите кога ќе видете кој и е татко!

Се сеќавате на Дејвид Симен? Некогашниот голман на Англиската репрезентација и Арсенал?

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

Човекот кој дефинитивно одбележа една фудбалска епоха на островот одамна е исчезнат од јавноста, но претходните неколку денови
неочекувано се врати поради неговата ќерка Георгини.

Sauce

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

🐍

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

I’m Not Built For The Cold

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BLjPYx1DZuX/?taken-by=gsxx

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BMERuiuj96K/?taken-by=gsxx

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 270.000 евра.

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Happy New Year 🥂

A post shared by GEORGINA SEAMAN (@gsxx) on

Оставете коментар