Познатата фитнес убавица која обожава да се слика во танга е страствен навивач на Јувентус (ВИДЕО) (ФОТО)

Познатата фитнес убавица која обожава да се слика во танга е страствен навивач на Јувентус (ВИДЕО) (ФОТО)

Од Италија пристигнаа сјајни фотографии од страна на атрактивната фитнес убавица Роберте Карлучио.

Покрај тоа што ужива да се слика во танга, Роберта е и страствен навивач на Јувентус.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

Уживајте:

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BWnfWC9jDDY/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BZZH9DLj8pY/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BZwWAhZjVmZ/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/Bagi8PxD87E/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BazAxj3D-ay/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/Bbwf21GDuXa/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BceyWKkjBlF/

Регистрирај се на BetCity и освој го најголемиот спортски џекпот во Македонија, вреден повеќе од 250.000 евра.

https://www.instagram.com/p/BNX-71AhXGb/

 

Регистрирај се овде и освој бонус до 6.000 денари за обложување: 

(16:00) Bournemouth – Everton
(16:00) Chelsea – Stoke
(16:00) Liverpool – Leicester
(18:30) Manchester Utd – Southampton
(12:30) Fiorentina – AC Milan
(15:00) AS Roma – Sassuolo
(18:00) Inter – Lazio
(20:45) Verona – Juventus

 

Оставете коментар